Masuk Wad Kerana Demam Denggi, Selepas 3 Hari Abang Disahkan Menghidap Penyakit Barah OTak

 Hati mana yang tak sakit jika orang yang kita sayang tiba-tiba jatuh sakit. Disangka manis rupanya pahit yang dirasa. daripada sihat, tiba-tiba telantar menanggung kesakitan diatas katil. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Sebagai seorang muslim, kita hanya mampu berdoa dan berserah kepada Allah, dan kita harus ingat semua ini adalah ujian daripada-Nya.

   Seperti perkongsian kali ini buat admin tersentuh hati, ingatkan masuk wad demam denggi hanya penyakit itu. Tak sangka pula menghidap penyakit barah otak. Semoga ahli keluarganyaNya tabah menghadapi semua ini.

Masuk Wad Kerana Demam Denggi

  Nih abg pika asalnye sihat walafiat, 18 november 2016 bangah disyaki demam denggi kena tahan wad esoknye dye tak sedarkan diri hospital klang tak dapat detect sakit apa transfer ke hospital sungai buloh. Bangah disahkan menghidap barah otak. Selang 3 hari besday bangah genap lah umur dia 22 tpi time tuh bangah koma tak sedarkan diri. Daripada badan bangah penuh mesin sampai lah sekarang bangah tak bergantung kat apa2 mesin. Tapi sekarang bangah dah balik rumah setiap sebulan sekali kena pegi hospital naik ambulans sebab dia tak boleh duduk.
  Sekarang dia dah boleh bukak mata cuma tak boleh cakap n hanhya minum susu je setiap 3 jam sekali.hmmm bangah cepat lah sihat macam dulu sekarang lain sangat suasana bila bangah sakit ika takde kawan bangah ika rindu sangat kat bangah. Pika ingat pika seorang je nasib macam nih rupanye kat luar sana ramai lagi senasib.
#rindubangah
#hanyaluahkanperasaan

Disahkan Menghidap Penyakit Barah Otak

Be the first to comment on "Masuk Wad Kerana Demam Denggi, Selepas 3 Hari Abang Disahkan Menghidap Penyakit Barah OTak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*