Tonton Live Streaming Malaysia Vs Korea Utara 13.11.2017

Live streaming Malaysia vs korea Utara 13.11.2017Penyokong Malaysia yang terus menyokong walau apapun keadaannya

Perlawanan Malaysia vs Korea Utara ini merupakan perlawanan  kedua selepas Malaysia kalah kepada Korea utara dengan jaringan 1-4. Pada perlawanan kali ini, Malasia dikira sebagai tuan rumah. Peluang Malaysia amat tipis untuk berjaya layak ke Piala Asia 2019. Anda sedang mencari link Live Streaming Malaysia vs Korea Utara 13.11.2017 ? Di sini lah tempatnya.

Untuk pengetahuan anda, ini merupakan perlawanan kedua menentang Korea Utara. Korea Utara dan Malaysia sama-sama di dalam kumpulan sama kelayakan Piala Asia 2019. Jika dilihat perlawana  sebelum ini Malaysia dan Hong Kong, Malaysia kalah di dalam perlawanan tersebut. Boleh dikatakan Malaysia masih lagi gagal merebut sebrang kemenangan di dalam peringkat kumpulan.

Adakah Malaysia akan berjaya membuat “comeback” di dalam perlawanan ini? Semua rakyat Malaysia mengharapkan perkara ini terjadi. Apa-apapun, sama-sama kita tonton perlawanan ini.

Menurut sumber, Jurulatih Malaysia melakukan sedikit perubahan pada pemain dan corak permainan kali ini. Mungkin juga jurulatih Malaysia mendapat pengajaran daripada perlawanan sebelum ini.

Live Streaming Malaysia vs Korea Utara 13.11.2017

Berikut adalah maklumat mengenai perlawanan ini.

Pasukan: Malaysia vs Korea Utara

Tarikh: 13 November 2017 (Isnin)

Masa: 8:00 malam

Masih tidak dietahui adakah perlawanan kali ini akan mendapat liputan langsung daripada Media Televisyen di Malaysia. Walaubagaimanapun, ika terdapat pautan untuk anda menonton siaran langsung perlawanan ini, kami akan menyediakan kepada anda. Teruskan bersama kami untuk mendapatkan kemaskini link menonton perlawanan sukan bolasepak Malaysia vs Korea Utara 13.11.2017.

Klik dan tekan play pada pemain video di bawah ini bagi menonton secara Siaran langsung Malaysia vs Korea Utara 13.11.2017.

Klik Keputusan Malaysia vs Korea Utara Untuk melihat keptusan perlawanan ini.

Selamat menonton perlawanan kelayakan ke Piala Asia 2019. Semoga ada sinar baharu buat Malaysia ditemui di dalam permainan kali ini. Siapa tahu mungkin Malaysia akan berjaya kali ini. Sama-sama kita berikan sokongan sepenuhnya kepada pasukan Harimau Malaya (Malaysia). Moga semangat mereka terus berkobar-kobar berjuang di atas padang.

Jom kongsikan artikel Live Streaming Malaysia vs Korea Utara ini kepada rakan lain.

 

Be the first to comment on "Tonton Live Streaming Malaysia Vs Korea Utara 13.11.2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*